Wire World Adventure Parks

Wire World Adventure Parks

Wire World Adventure Parks is een heerlijke speelplek gelegen aan het witte zand van Kite Beach, boordevol plezier, spanning en avonturen voor het hele gezin! Een perfecte bestemming voor liefhebbers van avonturen in de buitenlucht!

Klim in de hoge kabels van het avontuurlijke touwenparcours die zowel geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. Wire World heeft meerdere speelplekken voor verschillende activiteiten.

Tree Climbing Junior

Met Tree Climbing Junior breng je de innerlijke klimliefhebber in je kinderen naar boven en help je hen een levenslange waardering voor avontuurlijke sporten op te wekken. Met gigantische rupsnetten, bruggen, touwen en tonnen om overheen te klimmen, zorgt het voor gegarandeerd non-stop plezier.

Swinging Tarzan

Swinging Tarzan laat je klimmen, springen, vallen en hangen aan obstakels van verschillende hoogtes, ontworpen om gasten van alle leeftijdsgroepen uit te dagen en te betrekken.  Met de 40 meter lange zipline, kun je gemakkelijk door de lucht  vliegen.

Bungee Jump Ejection

Bungeejumpen is voor de avonturiers onder ons,  waarbij je jezelf vastmaakt en naar extreme hoogten springt. Backflip, salto, zwaai op en neer of zweef in deze leuke en fitte activiteit.

Food & Drinks

Geniet na het spelen in een van de restaurants langs de kust. Douches en eetgelegenheden zijn te vinden langs het strand, waar je kunt genieten van het uitzicht op watersporten en andere activiteiten rondom deze bruisende bestemming.

Wire World Adventure Parks
Kite Beach

Boek alvast tickets voor tours