Wafi Mall

Wafi Mall

Wafi Mall, een onderscheidende winkel- en vrijetijdsbestemming, werd in 1991 geopend als een van de eerste malls in Dubai en biedt een unieke mix van winkels, vrijetijdsbesteding, restaurants en meer. Wafi Mall staat bekend om zijn unieke Egyptische thema en opvallende sfinxbeelden en heeft bezoekers veel te bieden. Door het ontwerp en de structuur van het winkelcentrum vraag je je af of je in Dubai of het oude Egypte bent. Wafi biedt een eclectisch scala aan opties, waaronder Khan Murjan Souk, Wafi Restaurants, Cleopatra’s Spa en Wellness en Pharaohs ‘Club.

Shoppen

Er zijn meer dan 250 winkels in de Wafi Mall te midden van piramides, beelden van farao’s en hiëroglifische zuilen. Je vindt er kleding voor vrouwen, mannen  en kinderen, samen met een breed scala aan producten.

Khan Murjan Souk

Wafi Mall is ook de thuisbasis van Khan Murjan Souk, een traditionele souk met Arabisch handwerk, tapijten en kleding. Het is ontworpen als een 14e-eeuwse souk in Bagdad en heeft ongeveer 100 winkels en verkopers, samen met een Arabisch restaurant.

Restaurants

Geniet van een verfijnde eetervaring met Wafi Restaurants in Dubai. Maak een culinaire reis over de continenten en geniet van gerechten uit Spanje, Italië, Thailand, China, India en Groot-Brittannië.

Wafi Mall

Entertainment

Wafi Mall is meer dan alleen een winkelbestemming en staat garant voor plezier voor het hele gezin. Wafi heeft een scala aan entertainmentopties en gezinsentertainment voor zowel jongeren als volwassenen.

Kids Connection

Kids Connection is een gezinsvriendelijk speelcentrum als geen ander in Dubai. Kinderen van 6 maanden tot 10 jaar kunnen wandelen, kruipen, waggelen, lopen, skaten en rennen in een park dat de buitenwereld naar binnen brengt!

Lazy River & Zwembad 

Ontspan bij de lazy river, of spring erin voor een snelle duik en drijf stroomafwaarts. Geniet op het zonneterras of op de grote grasvelden onder schaduwrijke palmbomen. 

Locatie

Je kunt de mall gemakkelijk bereiken via de Dubai Metro Green Line. Het dichtstbijzijnde station is metrostation Dubai Healthcare City, op slechts een paar honderd meter van de mall. Degenen die met de rode lijn van de metro van Dubai reizen, moeten overstappen op het metrostation BurJuman.

Oud Metha Road, Umm Hurair 2

Openingstijden

Zaterdag t/m woensdag 10:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag en vrijdag 10.00 uur tot 12.00 uur

Boek alvast tickets voor tours