Ula, mediterraan geïnspireerd beachrestaurant en bar

Ula, mediterraan geïnspireerd beachrestaurant en bar

Als je in Dubai op zoek bent naar een plek om te genieten van een lange, luie lunch, een familiemiddag bij het zwembad, een diner bij zonsondergang of een cocktail in de avond, dan heb je geluk. Ula, gelegen op Palm Jumeirah, nodigt je uit om ‘weg van alles’ en te genieten van een royale portie ontspannen luxe. De ontsnapping aan het strand ontleent zijn naam aan het Keltische woord voor ‘zeejuweel’, een weerspiegeling van de idyllische locatie aan de gouden oevers van Palm Jumeirah.

Geïnspireerd door de energie van de aarde, de warmte van de zon en de traditie van de Arabische Golf, hebben bezoekers van zonsopgang tot zonsondergang de mogelijkheid hebben om te beginnen aan ‘een culinaire en ervaringsgerichte reis naar de ultieme staat van ontspanning.

Ula Dubai Adres: DUKES the Palm, Palm Jumeirah

Ula heeft twee speciale bargedeeltes, een zwembad en zitplaatsen op het strand, al fresco en binnen dineren, en een open keuken.  Het mediterrane menu van Ula maakt gebruik van verse producten die in huis worden bereid door het toegewijde culinaire team. Belangrijke gerechten zijn onder meer langzaam geroosterd lamsvlees uit klei, hele kreeft, Japanse ossenhaas Kamichiku en mille-feuille.

Als aanvulling op Ula’s biologische menu en warme, uitnodigende interieurs zal een combinatie van opzwepende beats, livemuziek en rondzwervend entertainment zijn. Pretentieloos, onbevooroordeeld en bescheiden, de new-age eet- en zwembadlocatie aan het strand biedt het ultieme vakantiegevoel.

Ula Dubai
Adres: DUKES the Palm, Palm Jumeirah