TR88HOUSE

TR88HOUSE

TR88HOUSE is een nieuw familie-entertainmentcentrum op Bluewaters Island, compleet met een prachtig uitzicht op Ain Dubai. De nieuwste attractie biedt ervaringen voor alle leeftijden – inclusief een trampolinepark, een speelruimte, lasergames, een glow-in-the-dark minigolfervaring en een uitgebreide food hall. Betreed een wereld vol wonderen, met één stap in TR88HOUSE die je naar een mystiek universum als geen ander vervoert. Kijk omhoog en zie 12 meter hoge boomtoppen met boomhutten erop en aan weerszijden van de zaal zwevende coconlichten. De magische wereld van levendige kleuren zorgt ervoor dat zowel jong als oud kunnen dromen. Naast het personeel die Dreamians heten, zul je ook verbazingwekkende wezens ontmoeten die ronddwalen in de verschillende gebieden die de 65.000 vierkante voet vormen. 

Wat is er allemaal te doen in TR88HOUSE?

TR88HOUSE

Skyfall – Trampolinepark

Hier kun je onder andere je innerlijke avonturier op de klimmuur kanaliseren, je evenwicht testen op de slappe lijn of je behendigheid laten zien in de ninjacursus!

Munchkin Monster – Speelruimte

Een weelderige groene wereld gereserveerd voor de jongste avonturiers, kinderen kunnen spelen in een veilige en stimulerende omgeving, terwijl ze in een ballenbakzee duiken, een junglerace winnen of hun weg vinden uit een doolhof.

Laser Rush – Lasergame

Avonturiers kunnen rond de arena een bioluminescente jungle verkennen vol met vreemde, verlaten technologieën.  Hier kun je verschillende soorten games kiezen om te spelen en de rol van je dromen op je nemen!

Mystic Golf – Glow-in-the-Dark minigolf

Jonge en oude avonturiers kunnen terecht in dit tropische regenwoud met een meeslepende en innovatieve 9 holes, in tegenstelling tot elke andere minigolfervaring in Dubai.

Hive – Majestic Food Hall

Samengesteld uit zes verschillende voedselconcepten, van een uitgebreide ontbijtplek tot de sappigste burger en de lekkerste Thaise Curry, is Hive de nieuwe go-to voor foodies. Met de perfecte combinatie van klassiek, gezond en trendy eten, is er een grote verscheidenheid aan opties voor elke smaak:

8taly – Een mix tussen Napolitaanse pizzeria en New Yorkse pizzaiolo
Asianica – Geïnspireerd door het streetfood in levendige Aziatische straten
Burger8 – Een sappige burger die je nooit zult vergeten
Little Beiroet – Een ontsnapping uit de Levant die traditionele gerechten en moderne smaken combineert
Greenlett – Originele, gastronomische en uitgebalanceerde gerechten
Coffeelicious – Het aanbieden van grillige desserts als geen ander in Dubai