The Next Level at the Palm Tower

The Next Level at the Palm Tower

Het vorig jaar geopende The View at The Palm, het 360-graden observatiedek op de top van The Palm Tower, is onlangs uitgebreid met The Next Level, een prachtige privé-uitkijkruimte met onbelemmerde, barrièreloze, panoramische vergezichten van Palm Jumeirah, de Arabische Golf en de skyline van Dubai. Adem de frisse lucht in bij deze nieuwe uitbreiding van The View, dat op 250 meter boven de grond het hoogste uitkijkpunt van Palm Jumeirah is.

The Next Level

The Next Level is te bereiken door twee trappen te nemen vanaf niveau 52, waar The View at The Palm zich bevindt. Niveau 54 zorgt voor de ultieme onbelemmerde kijkervaring. Het platform is klein, maar vanaf hier kun je kilometers ver staren naar de leukste bezienswaardigheden van Dubai – Bluewaters Dubai, Atlantis The Palm, Burj Al Arab en op een heldere dag zelfs Burj Khalifa.

Twee tours

Begin aan een geheel nieuwe ervaring, met algemene tickets vanaf AED 175 voor volwassenen en AED 120 voor junioren van vier tot 12 jaar, met snelle toegang tot niveaus 52 en 54, evenals een zelf-tour.

Of ga nog een tandje hoger met een luxere VIP-ervaring, beginnend bij AED 325 voor volwassenen en AED 145 voor junioren van vier tot twaalf jaar. Dit pakket omvat snelle toegang tot The View on Level 52 en The Next Level, een rondleiding en Toegang tot de VIP-lounge waar een huisdrankje of een bubbeldrankje, Arabische zoetigheden en snacks worden geserveerd.

Openingstijden

The View at The Palm is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 22.00 uur en van vrijdag tot zondag van 9.00 tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen hun tickets online kopen op www.getyourguide.nl of bij de ticketbalie die zich tussen Starbucks en de cadeauwinkel bevindt. Vanwege de beperkte capaciteit op The Next Level wordt klanten geadviseerd om vooraf tickets te kopen.