The Arcade by Hub Zero

The Arcade by Hub Zero

Sensatiezoekers opgelet! The Arcade by Hub Zero is het eerste op games geïnspireerde amusementspark in Dubai op de Al Khawaneej Walk en biedt gamers in de stad een onvergelijkbare nieuwe ervaring. Ontworpen om een ​​unieke sfeer te creëren met levendige lichten tegen de bakstenen muren met graffiti, is het de perfecte game heaven voor kinderen, tieners en volwassenen.

De gloednieuwe hotspot voor alles wat met gamen te maken heeft, biedt een verscheidenheid aan meer dan 50 stimulerende spellen om uit te kiezen. Of het nu gaat om kunstmatige intelligentie, virtual reality of motion capture-systemen.

Adreline

Droom je ervan om een ​​voetbalster te worden? Laat je adrenaline pompen en test je trucs met het unieke Soccer Star-spel van The Arcade. Voetbal opnieuw ontworpen, Soccer Star gebruikt de meest geavanceerde kinetische software, waardoor spelers fysiek kunnen spelen, maar virtueel kunnen concurreren met vrienden.

Videogames

De Arcade biedt ook enkele van de meest gewilde videogames in de populaire gamecultuur! Of het nu gaat om samenwerken en vechten tegen schurken in Justice League, Gotham City verdedigen als Batman, of racen tegen vrienden in een leuk spelletje Mario Kart, er wordt je een leuk dagje uit beloofd. 

Retro games

Als je hunkert naar de ouderwetse dingen, maak je geen zorgen – The Arcade heeft je gedekt! Maak een reis door het geheugen met een paar retroklassiekers: ontsnap aan de geesten en knabbel op wat pellets met Pacman; versla golf na golf van neerdalende aliens met Space Invaders; of speel je hart op een kaartmonstermachine om ongelooflijke prijzen te winnen! Het is een win-winsituatie – letterlijk!

Playstation kamer

En alsof dat nog niet genoeg is – The Arcade heeft ook een eigen PlayStation-kamer die kan worden omgetoverd tot de perfecte feestlocatie voor verjaardagen en speciale gelegenheden, een gaming heaven!

Adres: Al Khawaneej Walk, Al Khawaneej 1, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Boek alvast tickets voor tours