‘Soulbeach Dubai’ – een gloednieuwe strandcluboase

Soulbeach Dubai

Tegen een achtergrond van een azuurblauwe zee en een uitgestrekt privé wit zandstrand, is Soulbeach een uitgestrekte nieuwe lifestyle-locatie in Dubai. Gelegen aan de rand van de jachthaven op het terrein van JA The Resort, bestaat deze nieuwe strandclublocatie uit een infinitypool, een binnen- en buitenrestaurant en lounge, Aperol Lounge, Estrella Beach Bar en een enorme evenementenruimte op het dak.

Soulbeach Dubai

Kleurrijke hotspot

De beachclub met een kleurrijk en levendig concept moedigt individualiteit aan met soulvolle muziek en reten, en biedt een canvas voor ‘alles om tot leven te komen’. Een DJ is hoog boven het strand gepositioneerd en biedt een eclectische mix van housemuziekstijlen – funky, vocal, tech en progressief, terwijl het culinaire aanbod is geïnspireerd op Zuid-Frankrijk. Er zijn meerdere chill- en loungeruimtes; van het indrukwekkende strand tot de centrale infinitypool, strandbarlounges met comfortabele zitzakken tot de opvallende 26 meter lange zonnebank. Soulbeach doet denken aan beroemde pre-party hotspots op Ibiza en organiseert dagelijkse zonsondergangrituelen, waar artiesten en vuurdansers de verandering van dag naar nacht verwelkomen met feestelijke feestceremonies. 

Soulbeach Dubai

Food & Drinks

Shisha wordt geserveerd op het strand, in de lounge en in individuele cabana’s, terwijl het mixologie-aanbod een uitgebreid creatief cocktailmenu van Soul Signatures, Soul Gins, Soul Collins en Soul Twists omvat, evenals een groot aantal wijnen, bieren en sterke drank. Het op Zuid-Frankrijk geïnspireerde menu biedt een breed scala aan decadente gerechten met een speciale focus op zeevruchten, zoals French Riviera Tuna Salad – een heerlijk verse gedeconstrueerde Niçoise, Bouillabaisse – de klassieke Provençaalse zeevruchtensoep met tandbaars, zeebaars, mul en mosselen en gegrilde kreeft druipend van pittige dragonboter. Eters kunnen kiezen uit lichte hapjes zoals de Pissaladière, het kenmerkende flatbread uit de regio’s Ligurië en Nice, gegarneerd met gekarameliseerde ui, ansjovis en zwarte olijven of de stevigere Wagyu Striploin, subtiel op smaak gebracht met harissa chimichurri.

Soulbeach Dubai

Evenementen

De nieuwe locatie zal ook een volledig programma van levendige evenementen en samenwerkingsavonden organiseren, waaronder een Ladies Day, Sunday Brunch genaamd La Vie en Rose, een Saturday Pool Party en Latin Fest, die in de komende maanden worden aangekondigd. 

Soulbeach Informatie

Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur
Toegang is 21+
Reserveren: bel 048145126
Toegangsprijs: AED 150 per persoon van maandag tot vrijdag – met AED 100 inwisselbaar op F&B
AED 200 per persoon op zaterdag en zondag – met AED 150 inwisselbaar op F&B

Minimale besteding cabana van maandag tot vrijdag AED 500

Minimum besteding cabana zaterdag en zondag AED 2000 inclusief fles Rosé