Souk Al Marfa

Souk Al Marfa

Souk Al Marfa, de nieuwe souk en marktplaats aan het water, heeft de eerste fase geopend met 400 winkels in verschillende categorieën. Strategisch gelegen op de Deira Islands, is de souk een gecentraliseerde one-stop-shop, die zich 1,9 kilometer langs de waterkant uitstrekt. Er is een enorm scala aan artikelen verkrijgbaar, waaronder tapijten, lichten, specerijen, mode, elektronica en meer, en de authentieke Thai Souq met Thais eten, handwerk, streetfood en kleding. Souk Al Marfa beschikt ook over een scala aan restaurants.

De grootste souk

De komende weken zullen er meer winkels worden geopend, waardoor het totaal in de eerste fase op 1.000 komt. Als het volledig operationeel is, zal het de grootste groothandelssouk en bestemming aan het water van de VAE zijn.

Souk Al Marfa is ontworpen als een overdekte marktplaats en brengt bedrijven met een lokale en internationale achtergrond samen in de vorm van kleine kiosken, winkels, showrooms en streetfood markten, op de eerste winkelbestemming op de Deira Islands.

Souk Al Marfa
Souk Al Marfa Aerial View

Ligging Souk Al Marfa

Souk Al Marfa, gelegen op een steenworp afstand van het oudste en meest traditionele handelscentrum van Dubai, ligt binnen handbereik van het Riu Dubai en het binnenkort te openen Centara Mirage Deira Islands Beach Resort. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit andere delen van Dubai, Sharjah en de noordelijke emiraten.

Souk Al Marfa biedt gratis RTA-bussen vanaf Gold Souk tot 1 september dagelijks van 06.00 uur tot 23.00 uur, daarna gelden de reguliere tarieven.

Bezoekers kunnen ook genieten van gratis pendelbussen van en naar de belangrijkste hotels in Deira – Hyatt Regency, ibis Dubai, Pullman Creek en Sheraton Creek – elke twee uur van 21.30 tot 20.30 uur. Ga voor het volledige programma naar www.soukalmarfa.ae.