Ski Dubai

Ski Dubai

Als het eerste indoor skiresort in het Midden-Oosten en het grootste indoor snowpark ter wereld, biedt Ski Dubai een exclusief en adembenemend sneeuwthema in de Mall of the Emirates in Dubai. Hier kun je genieten van een scala aan sneeuwgecentreerde activiteiten, zoals skiën, snowboarden, rodelen, of gewoon genieten van de temperaturen onder nul weg van de hitte van de woestijn.

Met een indrukwekkende 22.500 vierkante meter met echte sneeuw, vijf skipistes van verschillende moeilijkheidsgraden, een freestyle-zone, een zip-wire en ’s werelds grootste overdekte sneeuwpark met 3000 vierkante meter interactief plezier, trekt deze unieke ervaring zowel ambitieuze als professionele wintersporters, bewoners en toeristen aan.

Snow Park

In het Snow Park van Ski Dubai kun je genieten van alle magie en het plezier van het bouwen van je eigen sneeuwpop of gewoon plezier maken in de sneeuw! Het 4.500 vierkante meter grote Snow Park geeft je de kans om te sleeën en rodelen of torens te beklimmen. Je kunt ook een prachtige overdekte ijsgrot verkennen, en er zijn veel activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Ski Dubai

Slope

Niet spannend genoeg voor jou? Doe dan mee met de Giant Ball-run! Je kunt over een helling van 10 ft springen of vanuit de ultramoderne stoeltjeslift een luchtfoto van Ski Dubai maken. Vergeet niet om de Mountain Thriller-rit te proberen, een spannende rit die je 150 meter lang voert met snelheden tot 40 km/u!

Je kunt jezelf ook 16ft boven de grond hangen tijdens de Snow Bullet-rit. De dubbele zip line geeft sensatiezoekers de rit van hun leven terwijl ze tegen vrienden racen boven dit besneeuwde binnenlandschap.

Snow Pinguïns

Weinig wezens zijn zo geliefd als de pinguïn. Een ontmoeting met de Ski Dubai pinguïns zal voor altijd in de herinneringen van zowel kinderen als volwassenen blijven. Ervaar een zeldzame kans om deze geweldige vogels te leren kennen.

Om het meeste uit je ervaring te halen, bezoek de exclusieve Ski Dubai-winkel, Snow Pro. Je vindt de winkel in de lobby van Ski Dubai.

Adres: Mall of the Emirates, Al Barsha.

Koop hier alvast je kaarten voor Ski Dubai.

Boek alvast tickets voor tours