Oasis Mall

Oasis Mall

Oasis Mall, centraal gelegen aan Sheikh Zayed Road, biedt het winkelend publiek een boeiende ervaring in een handige winkelvriendelijke omgeving. Met 98 winkels, waaronder kiosken, heeft de mall voor elk wat wils. Oasis Mall heeft winkels verspreid over vier verdiepingen, en omvat een brede selectie van merken en categorieën in een compact, winkelgericht formaat met een uitstekende waarde voor geld.

Winkels

De mall biedt diverse wereldwijde winkels voor mode en schoenen voor kinderen en volwassenen, interieurs, elektronica, sport en vrije tijd, schoonheid, gezondheid en welzijn, eten en drinken (restaurants en cafés), entertainment, fitness en kunst, voedsel, boeken en cadeaus.

Om het gemak te maximaliseren, biedt Oasis Mall 1500 gratis parkeerplaatsen en organiseert het elk jaar een reeks evenementen en activiteiten die de geest van de multiculturele gemeenschap van Dubai weerspiegelen. Oasis organiseert ook het hele jaar door promotiecampagnes om het winkelend publiek te belonen met ongeëvenaarde deals en aanbiedingen in de stad.

Foodcourt

Na een tijdje winkelen kun je gaan naar een van de restaurants in Oasis Mall Dubai en genieten van heerlijk eten. De mall heeft 23 eet- en drinkgelegenheden waaruit je kunt kiezen.

Fun in Oasis Mall Dubai

Fun in Oasis Mall Dubai

Als je kinderen hebt die meegaan naar de mall, kun je ze afzetten voor wat plezier en spelletjes in een van de entertainmentbestemmingen in het winkelcentrum:

Crazy Cars

Crazy Cars is een miniatuur indoor skelterbaan voor kinderen. Er zijn elektrische go-garts op batterijen waarmee de kinderen met elkaar over de minibaan kunnen racen. Autogebruikers krijgen helmen en handschoenen als onderdeel van de rijervaring om ervoor te zorgen dat de kinderen volledig worden ondergedompeld in de race-ervaring met een hoog veiligheidsniveau.

Fun City

Fun City is een ideaal feestcentrum voor kinderen van 1-12 jaar. Fun heeft vele gezichten bij Fun City. “Fun n Learn”, een gebied voor kinderen van 0-4 jaar, biedt mogelijkheden voor de mentale en fysieke ontwikkeling van een kind, terwijl de softplay “PlayZone” een veilige plek biedt om te glijden, rennen, klimmen, springen en genieten.

Grand Prix

Heb je kleine racebaankampioenen in huis? Laat ze hun hart ophalen in de miniversie van de Grand Prix in het Oasis Shopping Mall in Dubai.

Thrill Zone

Thrill Zone, is een bestemming voor elk seizoen voor entertainment en avontuur voor bijna alle leeftijdsgroepen. Zet je schrap voor een opwindende ervaring die wordt versterkt door het spannende Jurassic jungle-thema op 4700 vierkante meter !. De lasergame-arena wordt aangevuld met een 6D-bioscoop, een feestgedeelte en het eigen café dat een van de beste koffie en heerlijke snacks serveert.

Oasis Mall, Sheikh Zayed Road, 2nd Interchange, Al Quoz 1, Dubai

Boek alvast tickets voor tours