Mushrif park

Mushrif park

Mushrif Park is een van de oudste grote openbare parken in Dubai, aangezien het in 1974 werd opgericht. Mushrif Park heeft verschillende ontwikkelingsstadia doorlopen, waarvan de laatste in 1989. In Mushrif Park vind je het Global Village, dat 13 typische huizen uit Arabische en andere landen omvat. Het park is gelegen in Deira, Mushrif, ongeveer 15 km van het centrum van Dubai,.

Park Faciliteiten en diensten:

Barbecue, kijk vogels en maak een wandeling door de natuur met je gezin in Mushrif National Park. Er zijn tal van barbecueplaatsen, picknickplaatsen en restaurants op het terrein, en als je wat aan lichaamsbeweging wilt doen, zijn er sportfaciliteiten zoals een zwembad, een fietspad en een voetbalveld.

Mushrif Park is ook de thuisbasis van het avonturenparcours Aventura op de boomtoppen, waar de actieve en avontuurlijke mensen kunnen slingeren tussen de bomen en de tokkelbaan over 80 spannende uitdagingen.

Mushrif Park, rijk aan inheemse flora en fauna en groen, is de perfecte plek om de prachtige vogels van het Midden-Oosten te zien. Arabische babbelaars, geelkeelmussen en roodborstjes kunnen door de bomen zweven. Een van de zeldzame hoogtepunten is de bleke dwergooruil – die je meestal ziet eten op het gras of koerend van de bomen bij de moskee.

Maak je dag nog gedenkwaardiger met de beschikbare entertainmentopties. Er zijn tal van attracties voor de kinderen, zoals speelplaatsen, spelletjes. kameel- en paardrijden, fietspaden, een pretpark, picknick- en barbecueplaatsen, restaurants en cafetaria’s een treinrit. Er zijn ook muziekconcerten in het grote theater.

Mushrif park

Toegangsprijzen:

AED 3 per persoon
AED 10 per auto
Gratis voor kinderen jonger dan 2 jaar

Zwembaden:
AED 10 per volwassene
AED5 per kind

Mushrif Park
Al Khawaneej St, Mushrif – Dubai

Boek alvast tickets voor tours