Mercato Mall

Mercato Mall

Mercato Mall, gelegen aan Jumeirah Beach Road, is een van de meest charismatische malls van Dubai vanwege zijn individuele en ongeëvenaarde sfeer. Mercato heeft een Italiaans thema, en je vind er ook Spaanse en Franse designinvloeden. Mercato herbergt meer dan 140 winkels met een uitstekende variëteit aan internationale mode- en lifestyle-merken en een verrukkelijke keuze aan cafés en restaurants.

Shoppen

Voor modeliefhebbers biedt Mercato een groot assortiment dames-, heren- en kinderkledingmerken, en niet te vergeten accessoires, schoenen, zonnebrillen, sieraden en nog veel meer. Van gezondheid en beauty tot huishoudelijke artikelen en zoetwaren, Mercato heeft het echt allemaal!

Mercato Mall

Food & Drinks

Met een grote verscheidenheid aan cafés en restaurants biedt Mercato een idyllische ambiance voor ontspannen dineren in de schilderachtige geplaveide straatjes of buiten op het terras. Van verse Arabische en Franse gerechten tot internationale menu’s en fastfood, aan jou de keuze!

Entertainment

Naast winkelen kun je in de Mercato Mall, ook naar de VOX Cinemas bioscoop en Fun City, een compleet centrum voor gezinsentertainment dat onbeperkt plezier en spelletjes biedt voor kinderen in een veilige en bewaakte omgeving.

Locatie

Jumeirah Beach Road, Dubai
Openingstijden: zondag tot donderdag 10:00 uur tot 22:00 uur | Vrijdag 10.00 – 22.00 uur 

Boek alvast tickets voor tours