Last Exit Foodtruck Park

Last Exit

Last Exit is een eersteklas foodtruckpark met een thema dat een selectie van vers en smakelijk streetfood voor fijnproevers biedt in een leuke sfeer. Dit moderne openlucht foodtruckpark in onder andere  Al Khawaneej geeft je het gevoel geeft dat je bent binnengekomen op de geanimeerde set van een Disney/Pixar-film – Cars. Het concept van Last Exit,is een primeur in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten. De kleurrijke trailers staan ​​feilloos opgesteld binnen het park. Het heeft als thema motoren met overal creatief gebruik van auto-onderdelen – van functionele doeleinden, zoals stoelen, tot een stilistisch thema dat de auto-mobiele sfeer verbetert.

Het merendeel van de foodtrucks biedt drive-through-diensten, maar er is ook een ruimte waar je plaats kunt nemen en een hapje eten aan een van de buitentafels. Last Exit is niet zomaar goedkoop en smakeloos fastfood. Het is een gastronomische pitstop met voor elk wat wils, van falafel en Mexicaans eten tot vis en hamburgers. Het beste kenmerk van dit 1.500 vierkante meter grote park is dat het 24 uur per dag geopend is.

Last Exit Al Khawaneej

Last Exit omvat momenteel vier bestemmingen – Last Exit DXB Bound en Last Exit AUH Bound op Sheikh Zayed Road, Last Exit Al Qudra en Last Exit Al Khawaneej – met plannen om het concept uit te breiden naar andere locaties in Dubai. Elke locatie heeft zijn eigen unieke thema, met entertainment voor alle leeftijden.

Last Exit Al Khawaneej bevindt zich in Jebel Ali na knooppunt 11 op Sheik Zayed Road als u vanuit Abu Dhabi naar Dubai gaat.

Ga hier naar de website.

Boek alvast tickets voor tours