‘Inside Burj Al Arab’: een unieke rondleiding door de exclusieve wereld van het iconische hotel

'Inside Burj Al Arab': een unieke rondleiding door de exclusieve wereld van het iconische hotel

Jumeirah Group komt met een gloednieuwe hoteltour, Inside Burj Al Arab,  een unieke meeslepende ervaring waarmee iedereen de kans krijgt om eindelijk de meest prestigieuze en ontoegankelijke ruimtes in Burj Al Arab Jumeirah te ontdekken. De 90 minuten durende butler-rondleiding neemt je mee op een exclusieve ontdekkingsreis om de onvertelde verhalen van het wereldberoemde hotel van Dubai te horen,  en te ontdekken wat het internationale icoon van de VAE tot een mijlpaal van architectonische innovatie maakt.

 Inside Burj Al Arab

Inside Burj Al Arab

De tour omvat een bezoek aan het beroemde atrium van het hotel en de glamoureuze Royal Suite, evenals een samengestelde Experience Suite met digitale interactieven waarmee je de geschiedenis kan herbeleven met originele architecturale ontwerpen die laten zien waar het allemaal begon.

 Royal Suite Burj Al Arab
 Inside Burj Al Arab

Een nieuwe exclusieve buitenlounge ‘UMA’

Een must-visit aan het einde van de tour is de nieuwe exclusieve buitenlounge ‘UMA’. UMA biedt een uitzonderlijke setting om te genieten van het glinsterende uitzicht op het heldere azuurblauwe water van de Arabische Golf en prachtige zonsondergangen. UMA serveert een verrukkelijke selectie van delicatessen van wereldklasse en de beruchte mixologie van Burj Al Arab Jumeirah. Voor het ultieme hoogtepunt van deze onvergetelijke ervaring kun je een tafel reserveren om te genieten van een typisch diner in een van de bekroonde restaurants van het hotel.

Bezoekers kunnen hun interesse registreren om als een van de eersten Inside Burj Al Arab te ervaren op insideburjalarab.com.