Float Dubai: ’s werelds grootste drijvende nachtclub

Float Dubai: 's werelds grootste drijvende nachtclub

’s Werelds grootste drijvende nachtclub genaamd ‘Float Dubai’ is zijn reis naar het nachtleven van Dubai  begonnen met de lancering op Queen Elizabeth 2, het eerste hotel van de stad op het water.  Float Dubai is een ultramoderne club die de energieën en mode van verleden, heden en toekomst combineert om een ​​unieke sfeer te bieden die ongeëvenaard is in de stad en over de hele wereld.

Unieke omgeving

De rijke geschiedenis van Queen Elizabeth 2 biedt een unieke omgeving die de energie van een lang verleden vastlegt en deze naar de drukte van de snel oprukkende stad Dubai brengt en integreert met opkomende technologieën. Float Dubai is centraal gelegen, binnen het bereik van de populairste woon- en toeristische locaties van de stad, waaronder Burj Khalifa, Dubai Mall en Dubai International Airport.

De club

Float Dubai

Float Dubai, gelegen in Port Rashid, beschikt over een openluchtlocatie die plaats biedt aan 1000 mensen op het hoogste dek van Queen Elizabeth II, evenals een lounge op het benedendek waar je cocktails kunt drinken en kan genieten van een avondje uit.

Met openingstijden van 22.00 uur tot 03.00 uur op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, lijkt Float Dubai zich te specialiseren in het aanbieden van entertainment van wereldklasse door een aantal van de beste lokale DJ’s, evenals wereldberoemde artiesten en muzikale artiesten.

De begane grond van de club bevat een mix van hoge tafels die plaats bieden aan maximaal vier gasten, evenals grotere cabines die een uitstekend uitzicht bieden op zowel het podium als de iconische skyline van Dubai als achtergrond.

Naast muzikanten en dj’s van wereldklasse biedt Float ook een uitgebreid dinermenu met gerechten uit de hele wereld, zoals authentieke Japanse sushi en schotels voor het delen van Latijnse en Pan-Aziatische gerechten.

Toegang

Toegang tot Float Dubai is gratis, maar degenen die een ervaring op het volgende niveau willen hebben door een tafel te reserveren, moeten er rekening mee houden dat er een minimale bestedingsvereiste is.