Dragon Mart

Dragon Mart

Dragon Mart Dubai is ’s werelds grootste Chinese mall en handelscentrum voor Chinese producten buiten het vasteland van China. De 1,2 kilometer lange draakvormige Dragon Mart is verdeeld in zeven zones met meer dan 6.000 winkels en kiosken, restaurants en uitgaansgelegenheden, vrijetijdsattracties die een breed scala aan producten aanbieden. 

Dragon Mart wordt beschouwd als een van de beste en meest luxueuze malls in Dubai die eersteklas Chinese producten aanbieden, allemaal onder één dak. Wat je ook nodig hebt, het staat altijd exclusief tot je beschikking bij Dragon Mart in International City. Alle producten zijn geïmporteerd uit de meest gerenommeerde handelsmerken van China, variërend van handels- en kledingwinkels, elektronica- en meubelwinkels, warenhuizen en nog veel meer.

Winkelen en dineren

Bekend als een one-stop-bestemming voor alle benodigdheden, kun je kiezen uit een overvloed aan productcategorieën terwijl je door meerdere zones navigeert, waaronder huishoudelijke apparaten, meubels, elektronica, huishoudelijke artikelen, bouwmaterialen, tuinartikelen, speelgoed, machines, kleding, schoenen, speelgoed, accessoires, en meer.

Met meer dan 52 restaurants onder een dak, waaronder populaire fastfoodrestaurants en de beste cafés in Dubai, hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan eetgelegenheden bij Dragon Mart. Geniet van een heerlijke maaltijd, want de vele wereldwijde en lokale franchises serveren een scala aan verleidelijke gerechten. 

Entertainment

Dragon Mart in Dubai biedt een scala aan attracties en evenementen voor het hele gezin. Neem een pauze van het winkelen en zie hoe je kinderen zich vermaken op aangewezen speelplaatsen met maximale veiligheidsnormen voor maximaal plezier! Ontdek de entertainmentopties, waaronder Fablyland, Novo Cinemas en een aangepast voetbalveld.

Hub voor Chinese producten 

Dragon Mart is het grootste handelsknooppunt voor Chinese producten buiten het vasteland van China en biedt een toegangspoort voor de levering van Chinese producten en een uniek platform voor handelaren.

Openingstijden

Zondag – woensdag
10:00 – 22:00 uur
Donderdag – zaterdag
10:00 – 12:00 uur middernacht

Adres

Al Awir Road, International City
Dubai
Verenigde Arabische Emiraten

Boek alvast tickets voor tours