De Storm Coaster

De Storm Coaster

Ervaar ’s werelds recordbrekende, unieke indoor coaster die het gebouw zelf is: The Storm Coaster. Dit is de eerste achtbaan ter wereld die rechtstreeks in de structuur van een gebouw is geïntegreerd en de grens verlegt van alle aspecten van technisch ontwerp.  Een spannend state-of-the-art meeslepend avontuur dat je in de spannende wereld van stormjagen plaatst. The Storm zal je adrenalinepeil doen stijgen met een volledig verticale lancering waarbij rijders meer dan 50 meter het gebouw in worden gestuurd!

Een must voor sensatiezoekers

Deze recordbrekende attractie, gelegen in Dubai Hills Mall, is een inversie-achtbaan met meerdere voertuigen die zich een weg baant door het hele gebouw. De achtbaan bevat een volledig verticale lancering, aangedreven door magnetische LSM-motoren. Rijders zullen airtime, snelheidsveranderingen, een scherpe daling en onverwachte acceleratie ervaren op in totaal 670 meter baan met een topsnelheid van 77 km/u. De Storm Coaster die zich om het hele gebouw wikkelt waarin het is gehuisvest, is zeker een must voor alle sensatiezoekers.

De drie state-of-the-art treinen met 12 zitplaatsen en ergonomisch gevormde stoelen en over-de-schouderbeugels zorgen voor maximale vrijheid en comfort met de hoogste veiligheid voor de passagiers.

De Storm Coaster

De ritten

Enkele rit

Bereid je voor op een zenuwslopende enkele rit in een recordbrekende achtbaan. Maak je klaar voor een volledig verticale lancering, waarbij je meer dan 50 meter het gebouw in worden gestuurd!

Duur 2,15 minuten voor een enkele rit.

Dubbele ritten – 1 persoon

Plaats je hoofd achterover, gezicht naar voren, houd je stevig vast en zet je schrap voor de meest zenuwslopende dubbele rit op deze recordbrekende achtbaan. Maak je klaar voor een volledig verticale lancering, waarbij je meer dan 50 meter het gebouw in worden gestuurd!

Duur: 2x ritten 2,15 minuten elk.

Drie ritten – 1 persoon

Een keer is spannend, twee keer is spannend, DRIE keer is GEWELDIG! Zet je schrap voor de meest zenuwslopende driedubbele rit op deze recordbrekende achtbaan. Maak je klaar voor een volledig verticale lancering, waarbij je meer dan 50 meter het gebouw in worden gestuurd!

Duur: 3x ritten 2,15 minuten elk.