City Centre Mirdif

City Centre Mirdif

City Centre Mirdif is een mall, ideaal gelegen aan de Emirates Road en Tripoli Street. Deze winkel-, lifestyle- en entertainmentbestemming herbergt 465 internationale merken, 80 eetgelegenheden, iFly Dubai, Little Explorers, Yalla! Bowling, Magic Planet, Aquaplay en VOX Cinemas-complex met 10 zalen. Met al deze voorzieningen is City Center Mirdif ‘the place to be’.

City Centre Mirdif biedt gemakkelijke toegang met 3 speciale bruggen en 12 in- en uitgangspunten op verschillende niveaus van de 7.000 parkeergarages. De mall is de eerste in de regio die vanaf het vroege ontwerpstadium milieuvriendelijke en duurzaamheidsconforme bouwtechnieken volgt en momenteel een LEED-certificering verkrijgt.

Shoppen

De winkels in City Centre Mirdif zijn een diverse mix van  retailers in categorieën zoals gemak, diensten, mode, huis, elektronica, entertainment en vrije tijd, waardoor het winkelend publiek een ruime keuze heeft.

City Centre Mirdif

Entertainment

Het superieure vrijetijds- en entertainmentaanbod van het Centre omvat enkele opwindende concepten voor de regio. Playnation, een gloednieuwe entertainmentbestemming, omvat vijf onderscheidende merken, waaronder iFLY Dubai – een indoor skydive-centrum, Little Explorers – een kinderedutainmentcentrum, Soccer Circus Dubai – een volledig interactieve voetbalattractie – de eerste in zijn soort in de regio , Yalla! Bowling – een kosmische bowlingbaan met 12 banen, geavanceerde videosimulatie en videogames, en Magic Planet, het toonaangevende familie-entertainmentcentrum in de regio.

Samen met Aquaplay, een nieuwe ‘edutainment’-recreatievoorziening op waterbasis gericht op 2 tot 8-jarigen en VOX-bioscopen met 10 ultramoderne bioscoopschermen, waaronder de eerste’ ExtremeScreen’-bioscoop in de VAE, twee Gold Class-theaters en 2 RealD Digital-schermen, biedt City Center Mirdif een superieure vrijetijds- en entertainmentervaring voor het winkelend publiek.

City Centre Mirdif 
Address: Sheikh Mohammed Bin Zayed Rd

Boek alvast tickets voor tours