Circle Mall

Circle Mall

Circle Mall is de nieuwste mall in Dubai, gelegen in het hart van Jumeirah Village Circle. Eind van dit jaar zal Circle Mall tot 80 winkels en restaurants hebben en een entertainmentcentrum van 32.000 m2 bevatten. De juiste mix van lifestyle- en voedingsmerken zal het potentieel verder versterken.

Winkels

Circle Mall beslaat 52.000 vierkante meter en opent met een aantal winkels. Tegen het vierde kwartaal van 2021 zal het winkelcentrum tot 80 winkels, 40 restaurants en diverse uitgaansgelegenheden hebben, waaronder Baskin Robbins, Starbucks, McDonald’s en Il Forno en vele anderen. Naast de diverse collectie retailers van de mall, wordt Wellfit, een veelzijdige club van fitness en wellness ontworpen om lichaam en geest te ontwikkelen door sporten te combineren met fysieke fitheid, in het vierde kwartaal van 2021 geopend.

Entertainment & Food

Circle Mall zal ook beschikken over een 17.000 m2 groot familie-entertainmentcentrum met een speelhal, trampoline, crossfit voor kinderen, kindersalon en meer. De Rooftop zal beschikken over ultramoderne voorzieningen, waaronder een buitenzwembad, twee tennisbanen en McCafferty’s, een nieuw Iers restaurantconcept dat een aanvulling zal zijn op tal van andere eetgelegenheden.

Circle Mall is gericht op de gemeenschap, maar een wandeling door de mall is natuurlijk een afwisseling van de zeer toeristische malls. Als toerist kun je ook de belangrijkste mall in Dubai bezoeken, zoals Dubai Mall, Ibn Batuta Mall, Dubai Outlet Mall en Mall of the Emirates.

Ga voor meer informatie over Circle Mall naar www.circlemall.ae.

Boek alvast tickets voor tours