BurJuman Mall

BurJuman Mall

Burjuman Mall in Dubai is een van de oudste malls in de stad. Burjuman is geopend in 1991 en is centraal gelegen in Bur Dubai, in het hart van de winkel- en erfgoedwijken. BurJuman biedt gemakkelijke en directe toegang tot het openbaar vervoer vanaf beide metrolijnen van Dubai bij het BurJuman-knooppunt, en er is ook een gemakkelijke toegang voor automobilisten van en naar de belangrijkste snelwegen zoals de Sheikh Zayed Road, waardoor een snelle en gemakkelijke verbinding met de rest van de stad wordt gegarandeerd. BurJuman heeft een grote verscheidenheid aan toonaangevende retailers, ondersteund door een ultramoderne bioscoop en een Family Entertainment Centre, samen met een groot aantal eetgelegenheden.

Shoppen

BurJuman Mall

De mall is na een renovering in 2016 heropent, en er zijn bijna 200 nieuwe winkels toegevoegd, De mall is een winkelparadijs met de meest populaire merken zoals Steve Madden, Aldo, Ardene, MAC, Omega, Charles en Keith, Calvin Klein, Beverly Hills Polo Club, Bath & Body Works, H&M, Forever 21, Splash, LC Waikiki, Zara, Next, Mothercare, New Look,  Nine West, Inglot, Charles & Keith, Adidas Original, The Toy Store en nog veel meer. De mall is ook de thuisbasis van enkele luxe outlets zoals Mont Blanc, Hermes, Gucci en meer. Deze winkels in Burjuman bieden een meeslepende winkelervaring en brengen de beste merken van over de hele wereld op één locatie.  

Food

BurJuman Mall

Hoog gewaardeerde restaurants en gerenommeerde chef-koks zorgen voor onvergetelijke culinaire ervaringen. De Restaurant en Cafe-collectie biedt het beste in ontbijt, brunch, lunch, diner, hapjes en koffiepauzes. Je kunt onder andere eten bij Nando’s, Yo Sushi, California Pizza Kitchen, Nalan, Yellow Chilli , GRK, Filli Café en Tim Hortons, KFC, McDonalds, Burger King, Bombay Chowpatty, Papa John’s, Subway, Tapa King en nog veel meer, Er is iets voor elk budget.

Entertainment

BurJuman Mall

De herontwikkeling van BurJuman omvat ook een  indrukwekkend scala aan entertainmentfaciliteiten, waaronder een Vox Cinemas-multiplex met 14 schermen met de nieuwste blockbusters en Magic Planet, voor de leukste attracties. Een bekende bezienswaardigheid in het commerciële district van Bur Dubai, is de BurJuman Business Tower met 30 verdiepingen. De Business Tower biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de iconische skyline van de stad.

Openingstijden winkels

Burjuman Mall is de hele week geopend. De winkeltijden zijn: zaterdag tot woensdag 10:00 – 22:00 uur, donderdag en vrijdag 10:00 uur 12:00 middernacht.

Openingstijden eet- en drinkgelegenheden

Zaterdag t/m woensdag 10:00 – 23:00 uur | Donderdag t/m vrijdag 10.00 – 12.00 uur

www.burjurman.com

Boek alvast tickets voor tours