Billionaire Dubai

Billionaire Dubai

Billionaire Dubai heeft elke ervaring die je nodig hebt om jezelf onder te dompelen in een onvergetelijke avond. Dinershows en optredens van de meest getalenteerde artiesten, acrobaten en zangers met een voortreffelijke culinaire ervaring, terras en shisha-lounge en een geweldige nachtclub, in de meest betoverende omgeving. 

Eten en entertainment

Met zijn perfecte mix van eten en entertainment, gecombineerd met een opwindende sfeer en onberispelijke service, is het een spektakel dat je nog nooit eerder hebt gezien. De hele wereld wordt doorkruist om op zoek te gaan naar het beste van het beste, en er is een cast van ’s werelds meest getalenteerde dansers, zangers en acrobaten samengebracht in een show die je meeneemt naar wonderbaarlijk land van onvervalst plezier.

Een van de grootste kenmerken van Billionaire Dubai is de soepele overgang van diner en show naar een grootschalige, ultramoderne nachtclub. De nachtclub is ontstaan ​​uit de ervaring die is opgedaan bij de Billionaire clubs van over de hele wereld.

Lees ook: Float Dubai: ‘s werelds grootste drijvende nachtclub

Wereldbekenden artiesten en dj’s 

Billionaire ontvangt regelmatig ’s werelds toonaangevende artiesten en dj’s om het hele jaar door een opwindende sfeer te creëren. Enkele van de internationaal geprezen namen die op deze locatie optreden, zijn Jason Derulo, Will en Jaden Smith, Bob Sinclar, Andrea Bocelli, Timati en nog veel meer.

Gastronomie

Gastronomie regeert in Billionaire Dubai met authentiek, vers en buitengewoon eten, gepresenteerd met een elegant en theatraal tintje. Een verrukkelijk culinair aanbod van twee verschillende keukens (de Italiaanse en de Aziatische) samengesteld door de beroemde chef-kok Batuhan Piatti Zeynioglu, met behulp van de beste ingrediënten, zorgt voor een heerlijk gevarieerde selectie gerechten en levert de ultieme levensgenieter ervaring.

Billionaire Dubai

Taj Hotel – Burj Khalifa Blvd – Business Bay – Dubai
Bekijk hier de website.