Bazaar by Caprice

Bazaar by Caprice

Genieten van het nachtleven in Dubai? Dan zit je goed bij  Bazaar by Caprice, een nieuwe club, eet- en amusementslocatie met een unieke Midden-Oosterse flair, die begin dit jaar geopend is in Dubai. 

Achtergrond

Bazaar, een hoofdbestanddeel van het nachtleven van Beiroet, begon als een populaire thema-avond in Caprice, een van de populairste clubs van de stad. In een mum van tijd werd het beroemd om zijn wilde avonden met retro feelgood-vibes en elektrische gevoel – en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Nu, met de lancering van de locatie in Dubai, kun je een meeslepende ervaring verwachten waar een smeltkroes van muziekgenres samenkomt met excentriek discodesign, extravagante productie en spectaculaire shows.

Lees ook: Float Dubai: ‘s werelds grootste drijvende nachtclub

Restaurant

Het menu biedt een verscheidenheid aan keukens, met een selectie van hoofdgerechten zoals Wagyu Tomahawk, Souvlaki Spiesjes, Libanese miniburgers, Mediterrane fusion tot een scala aan uitgebreide sushi  opties. Desserts zijn geïnspireerd op het Libanese erfgoed, zoals ossmallieh, aawamat en aarouss Beiroet. Er is ook een brede selectie premium dranken. Of het nu gaat om een ​​diner met een stoel op de eerste rij voor een extravagante show of een avond dansen, Bazaar is de bestemming voor culturele muziekmixen en een divers publiek met een kalender van thema-avonden gedurende de week.

Club

Er is de hele week een levendige line-up met een mix van zowel Arabische als internationale muziekopties. Denk aan optredens, livemuziek van bands en dj’s, en thema-entertainment.

Bazaar by Caprice, is geopend van dinsdag tot zaterdag, 20.00 uur tot 03.00 uur. Tel: (0)50 998 3873. @bazaardxbclub