Arabian Center

Arabian Center

Arabian Center, gelegen aan de Al Khawaneej-street, is een van de best verborgen juweeltjes in Dubai, en een van de bestemmingen waarvan niet veel toeristen op de hoogte zijn. Als je wilt winkelen zonder een drukke menigte bezoekers, is dit een van de beste plekken om te bezoeken in Dubai. Arabian Center is een eersteklas winkel- en uitgaansbestemming. Sportieve Arabische architectuur is gecombineerd met een moderne uitstraling. De mall herbergt bijna 200 internationaal gerenommeerde winkels, variërend van kleding tot woninginrichting, elektronica, familie-entertainment, sieraden, parfums en modeaccessoires.

Winkelen!

Mode – Van de nieuwste trends tot exclusieve winkels voor mannen, vrouwen en kinderen, er valt altijd meer te ontdekken. 

Meubilair en inrichting – Met een van de grootste Homes r Us-winkels in de VAE krijg je de meest inspirerende ideeën voor een mooi huis en kun je kiezen uit een breed scala aan huisdecoraties. 

Elektronica en IT – De mall biedt de nieuwste gadgets, games en alles wat je maar wilt bij toonaangevende elektronicawinkels.

Lekker eten!

Arabian Centre biedt een verscheidenheid aan verrukkelijke keukens van over de hele wereld, zoals KFC, New York Fries, Bombay Chowpatty, Chinese Palace tot unieke diners zoals Applebees, Hatam enz. Deze zullen zeker aan ieders smaak voldoen.

Entertainment!

Bezoekers van de mall worden getrakteerd op een eindeloze reeks entertainmentactiviteiten met het hele jaar door optredens, shows en tentoonstellingen, en ook verschillende andere attracties in de mall –

Fun City – Eindeloze hoeveelheden plezier en amusement voor de kinderen.

Cinemacity – Een multiplex uitgerust met een bioscoop met 8 schermen die de nieuwste blockbusters van over de hele wereld speelt.

Arabian Express – De kleintjes genieten van een gratis spannende treinreis door de mall.

Play Gram – Ontdek leuke en coole avonturen in het Arabian Center Play Gram.

Arabian Center is gemakkelijk te bereiken via de Emirates Road en Sheikh Mohammed bin Zayed Road.

Boek alvast tickets voor tours