Al Mamzar Beach Park

Al Mamzar Beach Park

Al Mamzar Park is het eerste slimme park en een van de strandparken die wordt gekenmerkt door een uitgestrekt gebied van meer dan 99 hectare met een unieke locatie aan de gouden stranden van Dubai. Het heeft verschillende recreatiegebieden, grenst aan de stranden van Sharjah en is gelegen aan de oevers van de Golf aan de westkant van de stranden van Dubai. Het is ook gelegen in de woonwijk Al Mamzar langs de Corniche en Al Mamzar Creek, naast de snelweg die naar Sharjah leidt.

Wat kun je doen in Al Mamzar Beach Park

Al Mamzar Beach Park

Al Mamzar Beach beschikt over vijf stranden waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Daarnaast zijn er nog drie prachtige zwembaden waar je verkoeling kunt zoeken als strand niet jou ding is. Trek in iets lekkers? Geniet van het panoramische uitzicht op het park terwijl je iets lekkers eet dat je bij een van de vele kiosken verspreid over het park kunt kopen. Op de fijne grasvelden kan je picknicken of barbecuen. In de tuinen bevinden zich meer dan 1600 palmbomen, 300 kokospalmen en met dan 55.000 vierkante meter aan grasvelden.

Geniet van (water)sporten

Houd je van watersportactiviteiten? Op het strand van Al Mamzar kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals jetskiën en snorkelen. Vergeet niet je snorkeluitrusting mee te nemen als je wilt snorkelen! Voor basketbalfans is er een basketbalveld, en voor voetballiefhebbers is er een voetbalveld. Er is ook een rolschaatsbaan in het park, dus er is genoeg te doen. 

Bekijk de omgeving via een treintje

Als je je een beetje moe voelt na een wandeling door het park, neem dan de trein en maak een rondrit langs de mooie plekjes in het park! Je zult de beschutte stranden, weelderige groene velden, speeltuinen en eetkiosken verkennen terwijl je in de trein zit.

Al Mamzar Beach Park

Park Chalets verhuurservice

Een meer luxere ervaring? Het park biedt 15 chalets (5 grote en 10 kleine) te huur aan.  Je kunt het chalet doordeweeks voor een hele dag huren .

Park Locatie

Woonwijk Al Mamzar, langs de Corniche en Al Mamzar Creek

Boek alvast tickets voor tours