Al Khawaneej Walk 

Al Khawaneej Walk 

Al Khawaneej Walk is een nieuwe mall, waarin architectuur is geïnspireerd door de esthetiek van een landbouwkas, waarbij rustieke en moderne designelementen worden gecombineerd om een ​​levendige, harmonieuze ruimte tussen natuur en winkelen te creëren.

De Mall heeft zowel binnen- als buitenruimte, met buitenruimtes aangelegd rond een pittoresk meer.  Geliefden kunnen een slot met hun naam achterlaten op de Promise brug over het meer. De nieuwe locatie omvat ook een 18 meter hoge rustieke windmolen en de foodtruckbestemming Last Exit Al Khawaneej.

Shoppen

Geniet van winkelen met een breed scala aan keuzes van zowel lokale merken als internationale merken. Vind traditionele, kant-en-klare abaya’s voor alle gelegenheden, mode van regionale ontwerpers en schoonheidsproducten van hoge kwaliteit.

Entertainment

Al Khawaneej Walk heeft voor ieder wat wils. Het beschikt over de grootste Roxy-bioscopen van de VAE voor filmliefhebbers, een nieuwe Warehouse-fitnessruimte en een zwembad van 25 meter, luxe spa’s en salons. De kleintjes kunnen urenlang doorbrengen bij Kidoos – een interactieve en bewaakte binnenspeeltuin voor kinderen, of in The Arcade by Hub Zero, een ultramoderne gamingzone met een scala aan pc-games, simulators, virtual reality (VR) ervaringen en andere speelzones.

Eten & Drinken

Fijnproevers kunnen uitkijken naar Last Exit Al Khawaneej – Dubai’s foodtruckbestemming, evenals een breed scala aan restaurants, cafés en speciaalzaken. 

Tijd om te bezoeken: dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur

Boek alvast tickets voor tours