Ain Dubai

Ain Dubai

Ain Dubai, ’s werelds grootste en hoogste reuzenrad, is het unieke middelpunt van Bluewaters Island en zal snel een van’ s werelds grootste toeristische hotspots worden. Het gigantische reuzenrad staat op een verbluffende hoogte van meer dan 250 meter en is daarmee het hoogste in zijn soort ter wereld. Het recordbrekende monument biedt ongeëvenaarde en onvergetelijke ervaringen, evenals 360-graden uitzicht op Dubai in eersteklas comfort – allemaal in het hart van Bluewaters, de verfijnde eilandbestemming die je zeker moet bezoeken. Ain Dubai biedt een 360 graden uitzicht op de skyline van Dubai, de prachtige kustlijn van de stad, en beroemde bezienswaardigheden zoals Burj Al Arab, Palm Jumeirah en Burj Khalifa.

De 48 passagierscabines die de enorme omtrek van het wiel omcirkelen, hebben een capaciteit om meer dan 1.750 bezoekers tegelijk te vervoeren. Een volledige omwenteling van het wiel duurt 38 minuten.

Tickets die verkrijgbaar zijn:

Observatiecabines

Stel jezelf voor met nooit eerder vertoonde instagrambare 360-graden uitzichten over Dubai terwijl je gestaag door de lucht klimt op ’s werelds hoogste reuzenrad. Creëer magische fotoboekherinneringen aan een van ’s werelds meest iconische steden en al zijn ongelooflijke bezienswaardigheden. Kijk hoe de glinsterende stad ’s nachts tot leven komt of baad in een Arabische zonsondergang vanaf 250 meter hoogte.

Sociale Ervaringen

Met unieke leuke manieren om aan het einde van een drukke dag te ontspannen of een ongelooflijke avond uit te beginnen, bieden deze pakketten voor elk wat wils. Stap in een premium cabine voor de VIP-behandeling of krijg de beste sociale vibes in de Skybar met drankjes om te proosten op de zonsondergang boven Dubai.

Privé Cabine

Stap binnen in comfort met airconditioning in je eigen privé cabine en bereik nieuwe hoogten met Ain Dubai. De hutten kunnen worden aangepast voor allerlei soorten evenementen, van intieme feesten tot culturele festiviteiten. 

Tickets voor ‘feestpakketten’

Aanzoekpakket

Zak op één knie neer tegen een prachtige achtergrond van Dubai in een eersteklas cabine met airconditioning en een privésfeer die perfect is voor twee, echt romantische accenten zoals natuurlijke bloemen en kaarsen, bubbels en een selectie drankjes in de cabine en je eigen muziekkeuze.

Bruiloften

Zeg ‘ja ik wil’ en vier dit speciale once-in-a-lifetime moment op een echt intieme en unieke manier – meer dan 250 meter boven Dubai. Een elegant ingerichte privécabine voor 10 gasten biedt de perfecte romantische sfeer op een unieke locatie. Geniet van een spectaculair uitzicht vanuit een prachtig versierde hut vol met bloemen en kaarsen, plus je muziekkeuze om de sfeer compleet te maken, evenals een herdenkingsfoto om herinneringen aan de grote dag te koesteren.

Verjaardagsfeestjes

Of het nu voor kinderen of volwassenen is, Ain Dubai biedt de perfecte locatie om het vanaf het begin in stijl te vieren met gespecialiseerde digitale uitnodigingen. Laat het feest op de grote dag beginnen in de exclusieve Seaview-lounge voordat je je  hut betreedt met aanpasbare functies zoals geweldige verjaardagsversieringen, lichten, cake, jouw muziekkeuze, een aangepast tv-scherm en meer in de cabine.

Aangepaste evenementen

Jubilea, belangrijke verjaardagen, persoonlijke mijlpalen, naamgevingsdagen voor baby’s, onthullingen van geslacht, hernieuwen van je geloften, borrels, afstuderen, wat voor feest dan ook – Ain Dubai kan van begin tot eind helpen om het perfecte evenement te organiseren.

Dineren en thema-opties

Geniet van eten met een verschil … op 250 m boven de hemel. Opties zijn onder meer proeven en mezze, pizza, kaas en druiven, en gezonde keuzes, tot een volledige eetervaring inclusief twee rotaties. Verander je hut in je eigen dansvloer met het karaoke-pakket inclusief discolichten en een karaoke-machine met een gevarieerde songlijst – van karaokeklassiekers tot het beste van pop!

Boek alvast tickets voor tours